Avara kattohuoneisto huikein merinäkymin Calahondassa!

Calahonda, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja

260 000 €
Kohdenumero: 9421049
Kerrostalohuoneisto
Makuuhuoneita: 2
Kylpyhuoneita: 3

Avara kattohuoneisto huikein merinäkymin Calahondassa!

Tämä tilava, ylimmän kerroksen kulma-asunto sijaitsee Calahondassa. Rauhallinen alue sopii loistavasti perheille. Läheistä moottoritietä pitkin ajaa 20 minuutissa Marbellaan tai Fuengirolaan ja puolessa tunnissa Malagan lentokentälle. Lähistöllä on useita golfkenttiä ja alueen ravintolatarjonta on laaja.

Asunnossa on fiksu pohjaratkaisu ja se on mahdollista muuttaa helposti myös kolmen makuuhuoneen asunnoksi lisäämällä olohuoneen syvennykseen seinä.

Asunnon olohuone on tilava ja siellä on upea takka, jolla luot tunnelmaa iltojen hämärtäessä. Kahdet lasiovet johtavat isolle parvekkeelle, josta on huimat näkymät merelle. Parveke on lasitettu, joten voit viettää aikaa siellä ympäri vuoden. Kierreportaat johtavat isolle kattoterassille, jossa myös on huimat maisemat. Kirkkaalla säällä voit nähdä horisontissa myös Afrikkaan sekä Sierra Nevadan vuoristoon. Pienellä laitolla kattoterassista saa ihastuttavan keitaan, jossa voi nauttia auringonpaisteesta koko päivän.

Erillinen keittiö sijaitsee olohuoneen vieressä, ja voit nähdä olohuoneeseen seinässä olevan aukon kautta. Keittiön voi myös muuttaa avokeittiöksi. Keittiöstä on pääsy myös kodinhoitohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen.

Toinen kylpyhuone sijaitsee olohuoneessa ja kolmas makuuhuoneiden vieressä. Molemmissa makuuhuoneissa on kiinteät vaatekaapit.

Arvostetussa ja hyvin hoidetussa taloyhtiössä on kaunis puutarha-alue ja uima-allas asukkaiden käytössä. Lisäksi paljon parkkitilaa.

Kiinnostuitko? Henkilökuntamme Aurinkorannikolla palvelee teitä ja voi järjestää näytön. Tervetuloa toimistollemme Avenida de los Boliches 57A (bussikatu), 29640 Fuengirola.

Päivitetty: 01.09.2020 klo. 17:33

Kohteen tiedot

Tyyppi Kerrostalohuoneisto Hoitokulut Yhteisömaksu 720e kahdesti vuodessa (1440 e/vuosi)Vero 672 e/vuosiJätevero 82e e/vuosi
Makuuhuoneita 2 Kylpyhuoneita 3
Kalustus Sisästyy hintaan Sijainti Calahonda, Mijas, Aurinkorannikko, Espanja
Ilmansuunta Itä, Etelä Pinta-ala 93m2
Hinta 260 000 € Näkymät Merinäkymät
Asuinkerros 3 / 3 Rakennusvuosi 1989
Parveke Muu Uima-allas Uima-allas
Hissi Taloyhtiössä on hissi    

Lisätietoja

Yhteydet

35km
3km
2,4km

Sijainti kartalla